گزارش بین المللی 1 : Smart Cities and Inclusive Growth

سر فصل ها

  • دستیابی به یک فهم مشترک از شهر هوشمند و رشد فراگیر
  • تاریخچه ای از چگونگی  تکامل سیاست‌ها در حوزه شهر هوشمند
  • مطالعه موردی کره جنوبی
  • تعمیق مفهوم در ارزیابی شهرهای هوشمند
  • الگوهای ارزیابی بلوغ شهر هوشمند
  • بررسی نواوری دیجیتالی به عنوان تغییر دهنده پارادایم در حکمرانی شهری

خلاصه گزارش

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (Organization for Economic Co-operation and  Development ) یا OECD  سازمانی بین‌المللی، دارای ۳۵ عضو است، که اعضای آن متعهد به اصول دموکراسی و اقتصاد آزاد هستند. این سازمان به تعبیری عمده‌ترین سازمان بین‌المللی تصمیم‌گیرنده اقتصادی است و مقر اصلی این سازمان در شهر پاریس است.

این سازمان در سال ۱۹۴۸ میلادی تحت عنوان سازمان همکاری اقتصادی اروپا تأسیس شد. این مؤسسه تحت مدیریت رابرت مارژولین فرانسوی به‌منظور اجرای طرح بازسازی کشورهای اروپایی پس از جنگ جهانی دوم ایجاد شد؛ طرحی که تحت عنوان برنامه مارشال توسط ایالات متحده آمریکا برای بازسازی اروپا پس از جنگ و مبارزه با کمونیسم برنامه‌ریزی شده بود. در سال‌های بعد، اعضای غیراروپایی نیز به این سازمان پیوستند و در سال ۱۹۶۱ میلادی در اجلاسی با تصویب آیین‌نامه جدید در زمینه توسعه و اقتصاد، نام سازمان را نیز به سازمان همکاری و توسعه اقتصادی تغییر دادند.

این گزارش در چارچوب برنامه OECD در مورد شهرهای هوشمند و رشد فراگیر(Smart Cities and Inclusive Growth) تهیه شده است. این برنامه ترکیبی از مباحث زنده ای است که در جریان میزگرد اول OECD در مورد شهرهای هوشمند و رشد فراگیر (9 ژوئیه 2019 ، مقر OECD ، پاریس ، فرانسه) مطرح شد و به وسیله تحقیقات تحلیلی غنی شده است. گام‌های بعدی این برنامه ، دانش بیشتری در مورد محرک‌ها و مشکلات شهرهای هوشمند را ارائه خواهد کرد که به اندازه گیری بهتر عملکرد شهر هوشمند کمک می‌کند و پشتیبانی هدفمندی را از شهرها و کشورهای علاقه مند به بهبود اثربخشی ابتکارات شهر هوشمند، فراهم می‌کند.

این مقاله با مسئولیت Secretary-General سازمانOECD  منتشر شده است. نظرات بیان شده و استدلال‌های استفاده شده در اینجا لزوماً منعکس کننده دیدگاه‌های رسمی‌کشورهای عضو OECD نیست. این مقاله توسط لامیا کمال-چائویی ، مدیر مرکز کارآفرینی ، SME‌ها ، مناطق و شهرها ،OECD  برای چاپ مورد تایید قرار گرفته است.

مرکز تعالی شهرهای هوشمند ایران امیدوار است این گزارش بتواند به مدیران شهری ایران در پیاده سازی هر چه بهتر مفاهیم شهر هوشمند کمک کند.

 

 

برای دریافت لینک دانلود فایل گزارش نام و ایمیل خود را وارد نمایید.

دیدگاه خود را بگذارید